Співпраця кафедри історії, археології, інформаційної та архівної справи Центральноукраїнського національного технічного університету з архівними установами України

18 травня 2021 cтуденти та викладачі кафедри історії, археології, інформаційної та архівної справи ЦНТУ мали унікальну можливість прослухати змістовну інформацію, присвячену актуальним питаннями розвитку інформаційної та архівної справи в нашій державі.

Нещодавно в рамках «Дня науки – 2021» відбулася онлайн-лекція для студентів та викладачів кафедри кафедри історії, археології, інформаційної та архівної справи ЦНТУ, а також для партнерів нашого університету. Кандидат історичних наук, старший науковий співробітник, директор Центрального державного архіву зарубіжної україніки (м. Київ) Ірина Мага представила інформацію про Центральний державний архів зарубіжної україніки в системі архівних установ України.

Захід організовано у форматі обміну досвідом, під час роботи панувала тепла, дружня атмосфера плідної співпраці, учасники мали змогу отримати відповіді на запитання, пов’язані із їхньою професійною самореалізацією. Окрім усього іншого, такі знакові форми співпраці забезпечують формування та удосконалення комунікаційних вмінь і навичок здобувачів вищої освіти.

Дякуємо співробітникам Центрального державного архіву зарубіжної україністики та Ірині Миколаївні особисто за такий цікавий та актуальний досвід і висловлюємо надію на подальшу співпрацю у даному напрямку!

© 2024 KNTU